News Archive

Verhuizing

Verhuizing door snelle groei logische stap

Per 27 december betrekt Intervracht BV een nieuw pand in Didam. De
internationale expediteur met 25 medewerkers krijgt de beschikking over ruim
1300  m2 kantoor- en bedrijfsruimte. Ook gaat het bedrijf een samenwerking aan met Middelkoop Transport in Duiven/Nieuw Vennep. Intervracht verwacht dat het aantal medewerkers de komende tien jaar verdubbelt. Algemeen directeur Jörg Töpfer: "De toenemende internationalisering van de wereldhandel speelt daarbij een belangrijke rol. Ons bedrijf ontwikkelt zich in een opwaartse lijn en de verhuizing naar een groter bedrijfspand is een logische stap."

Het volledig beveiligde en omheinde pand op het industrieterrein Kollenburg biedt voldoende ruimte voor de groeiambities van Intervracht. Töpfer: "Als internationale expediteur maken we onderdeel uit van de wereldwijd opererende ICOS groep. Onze core business is intercontinentale zee- en luchtvracht en onze opdrachtgevers zijn talrijke internationale bedrijven in binnen- en buitenland.  Intervracht Nederland BV is gespecialiseerd in zee-groupage containers en luchtvracht-consolidatie van en naar Amerika en vanuit China, heeft een wereldwijd agentennetwerk, is AEO en ISO gecertificeerd en IATA luchtvracht agent.

De nieuwe strategische samenwerking met Middelkoop Transport te Duiven en Nieuw Vennep is een voordeel voor de klanten van Intervracht. "Vanaf januari 2013 zullen wij alle zeevracht gerelateerde fysieke activiteiten bij het Duivense Transportbedrijf van Tjeerd Middelkoop onderbrengen. De luchtvracht afhandeling doet Rob Middelkoop Transport in Nieuw Vennep", vervolgt de algemeen directeur. "Met deze stap bundelen wij de krachten om zo ook schaalvoordelen voor onze klanten te behalen. Zeecontainers  zullen bijvoorbeeld 's nachts vanuit Rotterdam overgehaald worden en er wordt gebruik gemaakt van diverse modaliteiten, zoals ondermeer containertransport per binnenvaart om congestie te mijden. Door het fijnmazig distributie netwerk van Middelkoop Transport zijn wij in staat de Benelux binnen 24 uur te bedienen.

Alle administratieve en douanetechnische werkzaamheden worden vanuit het nieuwe kantoor in Didam vorm gegeven. De fysieke loodswerkzaamheden blijven op het Industrieterrein Centerpoort Noord in Duiven. Binnen de samenwerking met Middelkoop Transport blijft de verantwoordelijkheid over de zendingen van klanten uiteraard ten alle tijden bij Intervracht. Wij zien 2013 samen met onze klanten in ons nieuwe pand met veel vertrouwen tegemoet."

Nieuw adres per 27-12-2012:

Intervracht
Nederland BV, Kervel 2 6942 SC Didam

Postbus
5, 6920 AA Duiven. Tel.: +31-(0)88-3190430

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

iso certificaat intervracht

AEO certificaat

grijs.gif